Over ons

Snijders Music & More is onderdeel van Snijders Tubbergen.   Samen met meerdere van onze bedrijven zitten ze gevestigd aan de Eendracht te Tubbergen. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop en het faciliteren van producties op het gebied van pro audio-, licht- en beeld apparatuur.

 

Wij hebben alles op het gebied van pro audio, licht en beeld apparatuur. Het geven van advies op maat en hanteren van scherpe prijzen is een van onze vereisten. Daarnaast zijn wij pas tevreden wanneer de klant uiterst tevreden is. Particulieren maken gebruik van onze diensten maar ook bedrijven en organisaties weten ons te vinden.

 

Verkoop is ook een van die kwaliteiten die Snijders Music & More kent. Zo hanteren wij altijd de beste prijs! Ons aanbod verschilt van A merken zoals Electro Voice, Dynacord, JBL etc. tot B merken zoals Dap Audio, Konig en dergelijke. U kunt altijd een vrijblijvende offerte opvragen voor het product dat u zoekt.

 

Ook is het faciliteren van producties een van de kwaliteiten van Snijders Music & More. Wij kunnen alleen of samen met een collega bedrijf(en) een complete productie faciliteren. Wij denken met u mee, geven u advies, leggen u de voordelen en nadelen voor en u heeft verder geen omkijken! Ook hier, wij zijn pas tevreden wanneer u uiterst tevreden bent. Vragen staat altijd vrij zonder onnodige kosten te maken!

 

Door middel van het kopje ”referenties” kunt u zien wat onder andere onze werkzaamheden zijn.  Zo krijgt u een beleving van onze werkzaamheden. Wij zijn te vinden op grote evenementen, dance events, discotheken, cafés, restaurant, feesttenten,  overheidsgebouwen, zorginstellingen en dergelijke meer.

 

Onze onderneming bestaat inmiddels al ruim 10 jaar en is nog altijd groeiend. Wij willen dat aanbieden wat u zoekt. Voorwaarden die wij ons zelf stellen:

  • Service op 1!
  • Altijd de beste prijs!
  • Niet tevreden geld terug!
  • Transparantie!